ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

EΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Οι Bag of Nails Live! Kυριακή 1/12 στις 18:00

Μια από τις μπάντες που θα χαρακτηρίσουν μουσικά το 2020 θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν από κοντά την Κυριακή 1/12 στις 18:00 οι επισκέπτες του Vinyl and Vintage Marketplace.
Οι Bag of Nails είναι μια ψυχεδελική μπλουζ ροκ μπάντα με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για ένα δυναμικό τρίο, με έμφαση στον αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα του ροκ των 60’s και 70’s και του μπλουζ. Το συγκρότημα ξεκίνησε την πορεία του το 2014 και ηχογράφησε το πρώτο του demo το 2015.

Από τότε μέχρι σήμερα, πραγματοποίησαν μια σειρά από Live εμφανίσεις με high-lights τόσο τις συναυλίες σε Six Dogs, Υπόγειο (Θεσσαλονίκη) όσο και τη συμμετοχή σε διάφορα φεστιβάλ  (B-Fest ,Hard as a Rock Fest, Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας). Παράλληλα έδωσαν διάφορες συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα της χώρας (1055 RockFM, Στο Κόκκινο) με αποκορύφωμα το Live Session στην ΕΡΤ (Ροκ Συναναστροφές) το 2017.

Το καλοκαίρι του 2018, οι Bag of Nails έλαβαν μέρος και απέσπασαν το πρώτο βραβείο στο Battle of the Bands στα πλαίσια του summERTime, ενώ στις 22 Φεβρουαρίου του 2019 άνοιξαν τη συναυλία των θρυλικών Martin Turner’s Wishbone Ash στο Κύτταρο και απέσπασαν εκπληκτικές κριτικές.

Το πρώτο τους άλμπουμ “The Wolf Inside Me που πρόσφατα ηχογραφήθηκε, κυρίως live, στο Shakti Studio από τον Συμεών Νικολαΐδη, με τον Βασίλη Κορρέ στις μίξεις, αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως στη Γερμανία από τη Nasoni Records τον Δεκέμβριο, ενώ στην χώρα μας θα βγεί στις αρχές της νέας χρονιάς.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρώτο video clip που κυκλοφόρησε από το επερχόμενο άλπουμ, για το Daddy’s blues.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ