ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

EΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Θέλεις να γράψεις τα αγαπημένα σου ή τα δικά τραγούδια σε βινύλιο; Με την Nun Records στην έκθεσή μας μπορείς. Μάθε πως!

Η NuN Records (www.nunrecords.com), είναι μία εταιρία, που εξειδικεύεται στην κοπή χειροποίητου βινυλίου. Το βινύλιο είναι το απόλυτο format στο οποίο ο κόσμος ακούει τη μουσική που του αρέσει. Το ότι είναι χειροποίητο, ακούγεται εντυπωσιακό, γνωρίζεις όμως τι πλεονεκτήματα έχει;

Αρχικά, η ποιότητα ήχου είναι απαράμιλλη. Ποιότητα test pressing, δηλαδή αυτή που στέλνει κάποιος στο εργοστάσιο για να τυπωθούν όλα τα υπόλοιπα αντίτυπα που θα ΜΟΙΑΖΟΥΝ με αυτό, αλλά δεν θα είναι ΣΑΝ κι αυτό. Με το χειροποίητο βινύλιο, κάθε κόπια, θα έχει αυτήν την ποιότητα.

Το βινύλιο κόβεται real time (όπως γράφαμε την κασέτα πάλαι ποτέ), με τη μόνη διαφορά ότι μπορείς να πάρεις στα χέρια σου ακόμα και μία (1!!!) μόνο κόπια μέχρι όσα επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Και αφότου πάρεις στα χέρια σου την μουσική σου και εξαντληθεί, μπορείς να επανεκτυπώσεις όσα αντίτυπα εσύ επιθυμείς επιπλέον!!!

Όταν λέμε ότι το βινύλιο είναι χειροποίητο, αυτό δεν σημαίνει ότι απλά κόβεται ένα-ένα και στο χέρι, αλλά ότι ακόμα και το εξώφυλλο, το προστατευτικό PVC, ακόμα και τα labels που γράφουν ποια πλευρά παίζει, κατασκευάζονται για κάθε αντίτυπο χωριστά, ενώ μπορεί να αναγραφεί ακόμα και το όνομα του αποδέκτη κάθε βινυλίου, ώστε να γίνει όσο πιο customized και προσωποποιημένο γίνεται!

Θέλετε για παράδειγμα να βγάλετε κάτι πιο εξειδικευμένο; Χρωματιστό βινύλιο; Μία πιο εξεζητημένη συσκευασία; Η ποικιλία που προσφέρει η NuN Records είναι τεράστια. Υπάρχουν όλες οι διαστάσεις του format του βινυλίου, ξεκινώντας από 7 ίντσες (το επονομαζόμενο single), μέχρι τις 12, που είναι το κλασικό full length. Στο ενδιάμεσο όμως και ανάλογα με τη διάρκεια των τραγουδιών, μπορούν να κατασκευαστούν και 8”, 9” και 10” βινύλια!

Το πλέον μαγικό όμως που μπορεί να γίνει, είναι να κόψεις σε βινύλιο, σε ΕΝΑ μόνο αντίτυπο όμως, για προσωπική «κατανάλωση» κάποιο δικό σου τραγούδι ή κάποια κυκλοφορία που δεν την έχεις στο συγκεκριμένο format. Όπως ακριβώς γράφαμε παλιά το βινύλιό μας σε κασέτα για να το ακούμε στο αυτοκίνητο!!!

Όλα αυτά για να γίνουν βέβαια, χρειάζονται το απαραίτητο mastering, που είναι αναλογικό και αποκλειστικά για βινύλια, το οποίο το αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι άνθρωποι της NuN Records!

Τώρα που έμαθες γι’ αυτές τις εκπληκτικές δυνατότητες, έχεις αμφιβολία ότι μπορείς να βρεις κάτι και για τις δικές σου ανάγκες, όταν έρθεις στο περίπτερο της NuN Records στο Vinyl & Vintage Marketplace

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ